Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

No, nic, evidentne to tu nectete. Gratuluji k Pyrhovu vitezstvi. Jen mne fascinuje, ze jste schopni tolerovat chovani Vaseho premiera ve Snemovne, ze Vam nevadi, ze vlada dostane otazky a okazale je ignoruje, ze Vam nevadi Grebenicek s tou jeho obranou otce, ze nic neudelal, atd.

Jak se Vam dnes vstavalo? Nebylo Vam spatne z toho hnusu, co i diky Vasemu hlasu ted bude v nasi zemi?

1 0
možnosti
IL

Paní poslankyně, dovolte mi otázku a faktickou poznámku: Kde je ta hranice, za kterou byste nešla? Usvědčený agent StB a trestně stíhaná osoba (pro defraudaci evropských fondů velkého rozsahu) jako premiér nestačí?

Poznámka: Koaliční vládu hnutí ANO, respektující výsledky voleb, jak říkáte, bylo a teoreticky stále je možno sestavit. Strany stávající opozice měly vesměs jednu velmi logickou podmínku: Aby tam nebyla trestně stíhaná osoba. Jenže to by ANO nesmělo být stranou jednoho muže.

7 3
možnosti

Mou důvěru tedy vláda rozhodně nemá. Program má levicově populistický, navíc silně ovlivněný programem KSČM. Vláda se třeba zavázala znárodnit vodárenský průmysl, popřípadě (pravědpobobně protiústavně) zdanit církevní restituce a také porušit naše závazky v rámci NATO.

Složení vlády nevzbuzuje důvěru v tom, že bude i nadále podléhat tlaku silných lobbistických skupin v zemědělství, čímž bude pokračovat devastace české krajiny velkými zemědělskými koncerny. Pak zde máme trestně stíhaného premiéra pro dotační podvod. Vím, že to nerada slyšíte, protože je to váš chlebodárce, ale Babišova firma už musela dotaci vracet, protože evropský úřad pro boj s podvody tam dotační podvod vidí. Teď tedy probíhá trestní stíhání samotného premiéra, který se tak ocitl ve značném střetu zájmů: jeho zájmem totiž je, aby nebyl odsouzen. Odolá pokušení zneužívat své moci k ovlivňování procesu? To si určitě nemyslím, protože se jako nadmíru podezřelými jeví náhlé odchody vysokých policejních důstojníků, včetně nadřízeného toho policisty, který Čapí hnízdo vyšetřuje. Dá se z toho usuzovat, že se Babiš hodně snaží, aby už trestní stíhání nebylo. Víte, co to ovšem znamená? Podřízení mocenských složek zájmům jediné osoby. Tomuhle vy říkáte zlepšení? Takhle se napravují poměry? Opravdu si myslíte, že se Babiš zastaví jenom u svého trestního stíhání a neodolá pokušení zneužívat mocenských složek proti svým konkurentům?

Možná jste slušná paní (neznám vás), lékařka oddaná svému povolání, ale tím, co teď děláte, se snažíte zakrýt postupné přebírání celého státu jedním holdingem. Je to smutné, ale je to tak.

8 0
možnosti
SN

:-)........Dobře napsáno! Jak vidno z diskuse, obdiv jste nesklidila protože .......Vaši oponenti jsou obdivovatelé, letitého rozkrádání republiky bez obav z postihu. Je to takový zvláštní druh selektivního vidění.

Babiš jim rozšlapal bábovičky, krást se přestalo Začaly se vybírat pořádně daně, republikový dluh klesl. NO......to přece nejde! Někdo nám tu bude rušit zaběhnutý režim, kdy jsme si žili jako v ráji. Samozřejmě jen vybraní. Poddaný lid sice reptal, ale při volbách nebylo koho vybrat. Jedni z 18, druzí bez 2 za 20 !

Najednou přijde bohatý oligarcha, který má majetku na pět generací a začne dělat pořádek. To nelze dopustit! R^R^R^V

0 6
možnosti
ZH

;-D Babiš nikomu nic nerozšlapal, protože sám byl spoluúčastníkem toho rozkrádání. Jen se ho dotklo, že ti, kteří byli u přerozdělování, chtěli stále větší podíly z rozkradených prostředků (tedy z dotací, pro puritány). Tak si šel dotace a daňové odpustky zajistit jiným způsobem. Tedy zjevně žádný pořádek udělat nepřišel, jen sám sobě polepšit. I na váš úkor, kobliho. :-P

7 0
možnosti
PV

P62a67v13e35l 66V17é29b63r

11. 7. 2018 9:28

Němci též důvěřovali vládě jistého Adolfa - a jak to dopadlo!

4 1
možnosti
ZH

To je zas agitka... Babiš je podvodník, sedmilhář a neváhá ke svým podvodům použít jako bílé koně ani svou rodinu. Takto jedná jen člověk, který je zcela bez morálky. Myslím, že za předchozí 4 roky už všem dostatečně ukázal, co je zač. Člověk, který má v sobě aspoň kouska cti a nějaké zbytky morálky, s někým takovým prostě nemůže spolupracovat. Nedivte se tedy, že vám lidé nadávají. Zcela oprávněně.

Babiše považuju za zatím to nejhorší, co se na naší politické scéně od roku 1990 objevilo. A to jsem si dříve myslel, že nikdo horší, než Kalousek, být nemůže. Tímto se Kalouskovi omlouvám.

Nevidím tedy žádný důvod, aby vláda v čele s Babišem získala jakoukoliv důvěru. Ten člověk by měl jít nejprve před soud, pak lze řešit co dál.

9 1
možnosti
VS

Kdybych si nepřečetl že jste poslankyní za Ano, tak bych si myslel, že jste členkou KSČ(M) nebo redaktorkou Haló novin.Rv

11 1
možnosti
OU
Foto

Takto urputná byla při svém "chci a chci a chci" moje dvouletá dcera. Úplně přesně jste mně evokovala její nakrabacene čelo, ohrnutý dolní ret a dupáni nožičkou. Ona z toho naštěstí vyrostla.

9 0
možnosti
OU
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1472x
Jsem vystudovaná zdravotní sestra, prošla jsem několika nemocničními odděleními, abych nakonec zakotvila na záchrance. Lidé o mně říkají, že umím zachovat klid ve vypjatých situacích a nebojím se rizika, zároveň jsem ale empatická a pokorná. To se mi osvědčilo i v politice.

Jsem poslankyní za Liberecký kraj a zastupitelkou města Jablonec nad Nisou za hnutí ANO. Ve sněmovně zastávám funkci předsedkyně Výboru pro sociální politiku.

Denně novinové titulky neokupuji, ale myslím, že je za mnou kus práce. Věnuji se hlavně sociální oblasti a zdravotnictví. Držím se zásady, že státní pomoc je potřebná, ale neuznávám plýtvání.

Nesedím pouze ve sněmovně, věnuji se také "obyčejným" lidem v regionu. Neumím dělat zázraky na počkání, většinu z těchto lidí ale stačí jen vhodně nasměrovat.

Když mi zbyde čas pro sebe, nejradši ho trávím s rodinou. Ráda chodím na procházky s naší boxerkou Barčou nebo jezdím na kole. 

Další informace o mně můžete najít na: www.janapastuchova.cz
nebo na Facebooku
@janapastuchova2021

 

 

Seznam rubrik