Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten úvod je jako ze slohové práce malé holčičky na téma "Proč chci být pionýrkou" z padesátých let minulého století. Nechcete vy zaujmout místo Babišovy nové favoritky po Taťáně Malé?

9 0
možnosti
Foto

Paní poslankyně, nerad vám beru iluze, ale poslanci mohou pracovat a měli by pracovat nezávisle na vládě. Ta vláda která současně svým vznikem hrozí, ovšem bude rizikem, že sněmovna nebude pracovat vůbec. Pokud bude vláda pracovat špatně, rozhodně to nebude mít na výsledek příštích voleb žádný vliv. Volič v Česku totiž na kvalitu práce vlády a poslanců nehledí. Jinak by nemohlo vyhrát ANO v čele s Babišem.

6 0
možnosti
Foto

Pěkné slohové cvičení, paní poslankyně.

Pokud čtete diskusi (z článku je patrné, že nejspíše ano), tak bych prosil odpověď na otázku, kde jsou Vaše osobní hranice, za které byste už nešla. Za poslední cca 4 roky vidíme natolik pokřivený obraz demokracie (nebudu zde uvádět výčet, hodně z toho je uvedeno u diskutujících), že by skutečně zajímalo, kde Vy sama vidíte tu lajnu, za kterou byste nešla (a tedy nejspíše složila poslanecký mandát).

Zdvořile děkuji za odpověď.

13 0
možnosti
KM

...jestli to Vaše pokřivené vidění obrazu není způsobeno, že se stále díváte z toho Vašeho jednoho a značně "blbého" úhlu

1 3
možnosti
Foto

Je hezké, že jste nám popsala co chcete a potřebujete Vy. Faktem je, že běžný volič nic z toho nepotřebuje. Sněmovna začne "pracovat" a většině voličů bude hůř. Výsledkem té "práce" totiž vždy je nárůst administrativy, nejasná pravidla, kdy při dodržení dvou zákonů, porušíte třetí a jako bonus jsou zvýšeny daně, pokuty, poplatky a výsledek žádný, všechno se utratí a ještě nás zadlužíte až do pátého kolene.

8 0
možnosti
RC

Mimochodem, preji nam i Vam, abyste hlasovala tak, aby se Vam pak nedelalo rano pred zrcadlem spatne. Svedomi je previt...

4 0
možnosti
RC

Vazena pani poslankyne, sice pochybuji, ze to tu bude cist, u politiku to neni obvykle.

K Vasim duvodum

1) vlada na zaklade vysledku voleb - koalice ANO+CSSD+komancove ziskala ve volbach hlasy necelych 46% volicu, ostatni snemovni strany 49%. Vite o tom??

3) a proc proboha uz davno nepracujete? Mate vladu vice nez pul roku, takze Vas povzdech mam chapat tak, ze se priznavate k flakani?

Vam skutecne nevadi, ze je vlada zalozena na lzi?

Babis: na Hrad jsem poslal JEDINY navrh

Babis o mnoh hodin pozdeji: byly dva navrhy

Proc proboha nekdo studuje v Nitre, ackoliv zije v Libereckem kraji a byl poslancem? Nejste druha pani Mala???

11 0
možnosti

J76a98k66u63b 58Č96e43c30h

10. 7. 2018 22:51

Dobrý den paní poslankyně. Pokud Vám záleží na tom, abychom měli konečně legitimní vládu s důvěrou, na základě demokratických voleb, proč jste neapelovala na svého předsedu, který byl, zejména díky svému trestnímu stíhání, jediným blokem pro rychlý vznik vlády již těsně po volbách? Nepadá odpovědnost za průtahy právě na jeho/vaši hlavu? Lidí ochotných vzít zodpovědnost za vládnutí zde bylo dost, jen ctili své zásady a zejména chtěli být fér ke svým voličům, které o těchto zásadách před volbami informovali. A Vy už jste mohla dávno na důležitých tématech pracovat.

15 0
možnosti
PT

P24e36t97r 75T50o13m55e14k

10. 7. 2018 22:44

Vám zjevně nevadí, že v čele vlády stojí STBák a obviněný křivák To o vás hodně vypovídá. Styďte se.

13 0
možnosti
JH

Dobře, paní poslankyně, vidím to stejně, i když nejsem poslankyně a ani zvláštní příznivkyně pana Babiše. R^

2 2
možnosti
JH

dopl. nejsem poslankyně a politička za ANO (myslela jsem) ;-)

0 0
možnosti
KT

A jinak se cítíte být zdráva?

3 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1472x
Jsem vystudovaná zdravotní sestra, prošla jsem několika nemocničními odděleními, abych nakonec zakotvila na záchrance. Lidé o mně říkají, že umím zachovat klid ve vypjatých situacích a nebojím se rizika, zároveň jsem ale empatická a pokorná. To se mi osvědčilo i v politice.

Jsem poslankyní za Liberecký kraj a zastupitelkou města Jablonec nad Nisou za hnutí ANO. Ve sněmovně zastávám funkci předsedkyně Výboru pro sociální politiku.

Denně novinové titulky neokupuji, ale myslím, že je za mnou kus práce. Věnuji se hlavně sociální oblasti a zdravotnictví. Držím se zásady, že státní pomoc je potřebná, ale neuznávám plýtvání.

Nesedím pouze ve sněmovně, věnuji se také "obyčejným" lidem v regionu. Neumím dělat zázraky na počkání, většinu z těchto lidí ale stačí jen vhodně nasměrovat.

Když mi zbyde čas pro sebe, nejradši ho trávím s rodinou. Ráda chodím na procházky s naší boxerkou Barčou nebo jezdím na kole. 

Další informace o mně můžete najít na: www.janapastuchova.cz
nebo na Facebooku
@janapastuchova2021

 

 

Seznam rubrik