Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen si žvatlejte paní ANOnistko. Rv

Ale je fakt, že Dědek by k vám pasoval.

0 0
možnosti
Foto

Jen si komentujte, pane Bartoku!:-) Hezký den vám přeji. JP

1 0
možnosti

M86i50l26a97n 80K91e63s35l

7. 8. 2017 21:53

Chtěl jsem volit ANO.Nyní si to rozmýšlím.Dva slušní politici Babiš a Dědek v jedné vládě by bylo moc.STAN také nedostanou můj hlas.Moc to neovlivním.Budu aspoň doufat,že ANO a STAN nebudou mít většinu a nevytvoří vládu.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor. Díkybohu žijeme v zemi, kde si můžete sám rozhodnout, koho budete volit. Hezký den. JP

0 0
možnosti
Foto

no... politika byla primárně službou lidem, možná krátký čas někde, někdy, teoreticky... slušnost u dveří či ve frontě bych do toho moc nepletl... dnešní politik je prakticky obchodníkem, který si účtuje procenta z vykonané práce druhých, dovolí a schválí, a ještě za to dostane od státu zaplaceno... proto je tato profese vnímána odpudivě... politik=chamtivý do sebe zahleděný sobec... nevím, proč jste tento blog psala autorko, za jakým účelem, co má komu přinést?

0 0
možnosti
Foto

Reagovala jsem na akutální kampaň hnutí STAN a také na to, že jsem unavená z toho, jak nás politiky všichni házejí do jednoho pytle. Jsme také jenom lidé. Napsala jsem to s určitou mírou nadsázky, nevím, jestli ji vidíte. V každém případě děkuji za váš názor a přeji hezký den. JP

0 0
možnosti

Chyba byla, že článek zjevně neprošel vnitrostranickou cenzurou, můžete očekávat příjezd černého Mercedesu 320, vlastně Tatry 603, teda Audi A8, omlouvám se trochu mi ti totalitní vůdci splývají. Měla jste na výběr spoustu nezávadných témat, třeba "tradiční politici jsou v křeslech už dlouho", ale ne vy jste se jala porovnávat hulváty v politice. Ten šéf Jablotronu, to ještě vyšlo, trochu ho pochválit a pak mu vyčíst šlápnutí do nesprávného místa, které je v podstatě stejné jako vaše hromádka, jen víc smrdí. No cítíte to, myslím tu chybnou paralelu, prostě ideově nedomyšlené, prachy za sjezdy a školení prostě v háji, je to na refundaci.

V druhé fázi jste sice správně vytáhla vzorového otloukacího panáka, ale přece se řeklo jasně, prezentujeme ho jako lháře a zloděje a pijáka (to poslední jen na okraj, na veřejnosti už přestal), ale nikdy jako sprosťáka !!! Na trůn sprosťáku si přeci dělají nárok jiní dva souznějící camaraden, teda товарищи a ti si svými slavnými neslušnými výroky drží svojí skalní skupinku voličů. Takže shrnuto nejdřív vrátíte školné, pak budete dopravena k podání vysvětlení a poté veřejně zostuzena pomocí výrazů, které kritizujete, nebo podepíšete spolupráci ještě na vyšší úrovni a záznam z vysvětlení bude pouze zařazen do spisu k ostatním.

Je to optimistické, zatím na vybranou máte, ale příště se rozmyslete než něco zase po.depíšete.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za váš názor, byť s ním nemohu souhlasit. A nebojte se, žádné auto nepřijelo, žijeme v demokratické zemi, kde se svoboda slova ještě ctí. A já jsem za to moc ráda!:-) Hezký den. JP

0 0
možnosti

J70a84n 63H93o78r94a

7. 8. 2017 11:43

Vážená paní záchranářko, možná tím, že už v tom parlamentu nějaký pátek sedíte Vám asi trochu uniká realita, a to vidím hlavně v tom, jak vyjmenováváte různé takypolitiky z jiných stran, ale na toho největšího sprosťáka a ignoranta bez politické odpovědnosti z vaší stáje jste zapomněla. Nějak mně to připadá, jak kdyby se rozhodli po vzoru toho vašeho majitele někteří takyboháči to tady "vzít do ruky" a bez toho, pro politika hlavního, tedy politické odpovědnosti nebo chcete-li osobní odpovědnosti za své konání jak v budoucnu, tak hlavně v minulosti, jaksi to teď nám všem prosťáčkům ukázat. Už třeba ve vyjádřeních Vámi obdivovaného Dědka nikde nevidím nějaký morální apel či odsudek Babišova chování, naopak. Skoro bych uvěřil tomu přirovnání v jeho případě ke kukaččímu vejci... Jestli se chystají chlapci bohatí vysvětlovat své hříchy stylem ala Blbiš, tedy očerňováním všech okolo sebe a k tomu mít nastavena "vnitrohnuťácká" pravidla jak v absolutní monarchii a vlastně to stejné chtít prosadit třeba i v té vaší žvanírně či na obcích, pak jen doufám v mobilizaci zdravého rozumu národa při podzimních volbách, aby něco takového se těm všehoschopným i třeba slušným chlapcům zkrátka nepovedlo. Oni možná uspěli, ať už jakýmkoli způsobem, ve světě byznysu, ale na organizaci života lidem jejich optikou si musí nechat zajít chuť...

0 1
možnosti
Foto

Nemohu s vámi souhlasit, ale děkuji za názor. Pan Babiš, pokud vím, nebyl nikdy obviněn, natož odsouzen. Pana Kalouska jsem uvedla spíš kvůli tomu, že je předsedou TOP09, tedy strany, se kterou jsou ve sněmovně STAN spjatí nyní. Nemohu mluvit za pana Dědka, ale třeba je to tím, že pana Babiše zná osobně, nikoliv pouze zprostředkovaně přes média, která bohužel řadu věcí zkreslují. Žijeme v zemi, kde jsou volby svobodné, tak uvidíme, jak rozhodnou voliči. S úctou, JP.

0 0
možnosti

Na nikoho konkrétního z politiků se nemusí vůbec ukázat, protože většina občanů řekne, že všichni jsou stejní hajzli!;-D

1 0
možnosti
Foto

A to je přeci velice smutné, protože i ti politici jsou jenom lidé. Díky. JP

0 0
možnosti
Foto

Zprvu jsem to považoval za jemnou ironii, za předvolební vymezení proti STAN, ale vy to asi píšete vážně.

To si snad děláte srandu. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jistá míra nadsázky tam samozřejmě je, ale zase bych ji nehledala všude. Pokud v některých pasážích tápete, ráda vám vysvětlím, co jsem měla na mysli!:-) Hezký den. JP

0 0
možnosti
Foto

Už jsem se lekl, že by poslankyně za ANO nekopla do Kalouska. Ale je tam. Jako jediný neslušný politik. To bude mít Andrej radost.

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane Valento, ale to není kopnutí. Kdyby jste četl dál, dočetl by jste se dodatku, že i když se chovají někteří jak se chovají.....Je to důvod, proč by měl být takový politik nahrazen? Nebo stojí za odsouzení třeba srkání u oběda, nedodržený dress code nebo nepodržení dveří dámě? :-):-):-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1472x
Jsem vystudovaná zdravotní sestra, prošla jsem několika nemocničními odděleními, abych nakonec zakotvila na záchrance. Lidé o mně říkají, že umím zachovat klid ve vypjatých situacích a nebojím se rizika, zároveň jsem ale empatická a pokorná. To se mi osvědčilo i v politice.

Jsem poslankyní za Liberecký kraj a zastupitelkou města Jablonec nad Nisou za hnutí ANO. Ve sněmovně zastávám funkci předsedkyně Výboru pro sociální politiku.

Denně novinové titulky neokupuji, ale myslím, že je za mnou kus práce. Věnuji se hlavně sociální oblasti a zdravotnictví. Držím se zásady, že státní pomoc je potřebná, ale neuznávám plýtvání.

Nesedím pouze ve sněmovně, věnuji se také "obyčejným" lidem v regionu. Neumím dělat zázraky na počkání, většinu z těchto lidí ale stačí jen vhodně nasměrovat.

Když mi zbyde čas pro sebe, nejradši ho trávím s rodinou. Ráda chodím na procházky s naší boxerkou Barčou nebo jezdím na kole. 

Další informace o mně můžete najít na: www.janapastuchova.cz
nebo na Facebooku
@janapastuchova2021

 

 

Seznam rubrik